El cap de setmana del 27 i 28 de febrer els alumnes de l’activitat extraescolar de Robòtica van participar en la desena edició de la Firstlegoleague al Col·legi dels Salesians d’Horta. El dissabte els alumnes del Cicle Mitjà, un total de 5 equips, van participar a la Junior, presentant les seves maquetes i murals sobre el repte d’aquest any Waste Wise (buscar noves formes per gestionar els residus). El diumenge va ser el torn dels tres equips formats per alumnes del Cicle Superior i ESO. El repte s’anomenava Trash Trek (també en relació a buscar noves formes per gestionar els recursos) i van haver de presentar el seu projecte científic, el mural sobre els valors de la competició i el torneig sobre el comportament del robot segons les missions proposades per la Firstlegoleague.

Va ser un gran cap de setmana tecnològic i alumnes i famílies van gaudir un any més d’una gran experiència. Va ser la desena edició de la Firstlegoleague i la nostra setena participació.

Volem agrair l’esforç i el treball del professor/entrenador, l’Andrés Antón, així com de tots els col·laboradors, els 4 alumnes de 1r de Batxillerat (Pol Casaña, Carlos Azón, Oriol Pont i Jordi Tirapu), que van conduir quatre dels equips de la FLL Junior, així com la de la nostra darrera professora-entrenadora de Robòtica, la Bibiana Siscart i la del professor de Mates d’ESO del Col·legi i també antic professor/entrenador de Robòtica, en Jorge Luján, que ho van fer en dos dels equips de la FLL.

Aquí us deixem uns complerts resums fotogràfics de les dues jornades:

FIRSTLEGOLEAGUE JUNIOR DISSABTE 27 DE FEBRER

FIRSTLEGOLEAGUE DIUMENGE 28 DE FEBRER