Un curs més, els alumnes de 2n de Batxillerat han obtingut uns resultats excel·lents en els exàmens de selectivitat del passat mes de juny: la nota mitjana de la fase general dels alumnes del Col·legi ha estat un 7,293 (la mitjana de Catalunya és d’un 6,699), i la nota mitjana d’accés de la fase general, que inclou el 60 % de la nota de batxillerat i el 40 % de la nota de les PAU, ha estat un 7,591, mentre que la mitjana de Catalunya és d’un 7,047. Tot això, com és tradició, amb el 100 % d’aprovats, enfront del 96,97 % de tot Catalunya. Aquestes dades són especialment significatives si tenim en compte que el tant per cent d’aprovats de 2n de Batxillerat al nostre Col·legi ha estat del 95,7 %.

La bona notícia s’arrodoneix amb tres distincions, és a dir, els premis que reben aquells alumnes que han obtingut més d’un 9 en la fase general de la Selectivitat. Cal felicitar, doncs, especialment, per ordre de nota, Josep Maria Tirapu (9,150), Eugenia Chóliz (9,350) i Pablo Peláez (9,850), que rebran la distinció de mans de les autoritats de la Generalitat en un acte solemne el proper 27 de juliol, i que per això presideixen amb la seva imatge aquesta notícia. Especialment, enguany estem d’enhorabona especial perquè en Pablo Peláez, tal com ja ha trascendit pels mitjans de comunicació, ha obtingut la millor nota de tot Catalunya.

Felicitem els alumnes de 2n de Batxillerat pel seu esforç i també tot el claustre de professors per la formació impartida, en molts casos des que els alumnes que ara han acabat van començar P3, i, és clar, molt especialment els professors de batxillerat.

Distincions2nBatx