Ahir, 18 de juliol, els dos alumnes del Col·legi que han obtingut més d’un 9 a la fase general dels exàmens de Selectivitat van rebre de mans del Molt Honorable Sr. Jordi Baiget, Conseller d’Empresa i Coneixement, i d’altres autoritats de la Generalitat de Catalunya, el diploma que els distingeix.

L’acte, senzill i emocionant alhora, es va celebrar a l’Auditori Nacional de Barcelona i va traspuar confiança en aquests alumnes que són el bo i millor del sistema educatiu a Catalunya, entre els quals tenim la sort de comptar-hi dos alumnes nostres. Per a un centre amb dues línies de batxillerat es tracta d’una xifra excepcional, que ens situa entre els millors col·legis de Barcelona.

Els alumnes guardonats són, per ordre de nota, Laura Rodríguez Fernández (9,40) i Luis García Fernández (9,00). Els tornem a felicitar a ells i als seus pares, grans coprotagonistes també de l’esforç i de l’esperit de superació que cal mantenir des de ben petits per arribar a recollir aquests magnífics resultats.

I en parlar d’esforç, volem tornar a fer extensiva la nostra felicitació a tota la promoció que representen aquests dos alumnes, perquè han tancat també de manera excel·lent la seva etapa de batxillerat i les proves d’accés a la universitat. Són diversos els alumnes que s’han quedat a dècimes de recollir alguna distinció més i, en estar per sobre de la mitjana de Catalunya, la gran majoria -això és el que realment importa- ha aconseguit la nota necessària per accedir a la seva primera opció d’estudis universitaris. La veritat és que estem molt orgullosos de tots els alumnes d’aquesta promoció, perquè són unes estupendes persones, amb valors, solidaris, esperit crític i competències per a la vida, a més de bon estudiants.

L’enhorabona, un cop més, Laura, Luis i tots els companys que representeu, per aquest curs excel·lent!

Distincions_PAU-15   Distincions_PAU-08   Distincions_PAU-06   Distincions_PAU-11

   Distincions_PAU-16           Distincions_PAU-17

   Distincions_PAU-12           Distincions_PAU-13