Qui es menja a qui?
A partir de la cadena tròfica, els alumnes de 3r de primària, hem treballat els productors, consumidors i descomponedors d’una manera lúdica i divertida, tot partint dels nostres interessos.
Hem realitzat un treball d’investigació que hem completat amb la visita al Museu Blau. També, a través del fong del pa, hem elaborat un panet per, posteriorment, fer un BON BERENAR!!!

 

 

 

 

Els alumnes de 4t de primària hem portat a terme el Projecte Interdisciplinari sobre l’Aigua. Hem participat en moltes activitats, totes relacionades amb la importància de l’aigua en el nostre planeta i en la nostra vida quotidiana. Hem treballat el cicle de l’aigua natural i el cicle urbà de l’aigua, aquest últim mitjançant un taller anomenat Aqualogia. Hem fabricat un pluviòmetre i un pal d’aigua i fins i tot, hem aconseguit fer bombolles amb aigua i sabó.
Aquest treball s’ha completat amb una sortida al Port comercial de Barcelona, on vàrem participar en un taller sobre les mercaderies que sortien i arribaven al port i una volta en veler.
Aquí teniu una mostra fotogràfica. Esperem que us agradi.