Aquest  dissabte 14 de desembre es va disputar la 42a edició del tradicional Torneig de Nadal, organitzat enguany pel Col·legi Sant Miquel conjuntament amb el club d’esgrima  SAM.

En la categoria sènior va brillar l’entrenador  i exalumne del col·legi Josep Serrahima, que es va fer amb la medalla de plata. Un altre exalumne del col·legi, Marc Moré, va quedar tercer.

En la categoria dels més petits el Col·legi Sant Miquel va participar amb dos esportistes, la Carla Cantos i en Gonzalo Torner.

Gonzalo no va poder superar el tall de la lligueta prèvia tot i fer una victòria, mentre que la Carla va assolir una meritòria 5a posició ja que en quart de final va perdre per un ajustat  10 a 8.

Tots dos van competir molt bé i van posar en pràctica tot allò que han aprés fins el moment i van rebre un trofeu com a millors participants del col·legi.

No dubtem que si seguim treballant en aquesta línia els resultats començaran a arribar.

El Torneig va comptar amb la presencia  destacada del director de l’escola Sr. Raimon Sucarrats i del exentrenador del Col·legi Sr Lluís Alemany que fou qui inicià a  l’any 1971 aquest Torneig de Nadal que va rebre un sabre commemoratiu de part d’antics alumnes.

IMG_8753 IMG_8791 IMG_8795 IMG_8800moniesgr42 esgr42veteransTORNEIGNADAL-SANTMIQUEL