El passat divendres 5 de juny es va celebrar la II Jornada de cloenda de “Mobilitzem la Informàtica” al recinte del Tecnocampus de Mataró. Un equip del Col·legi havia estat seleccionat per defensar el seu projecte entre els 25 centres finalistes que opten als premis en 4 categories d’aplicacions per a mòbils.

Dins la categoria d’aplicacions educatives els nostres alumnes van exposar l’aplicació ipèrgam, una app per gestionar les consultes i els préstecs de llibres de les biblioteques escolars basades en l’entorn e-pergam. L’app ha estat creada per Andrea Diéguez, Ana Martí, Silvia Mateo, Clara Payet i Alexandra Palau, totes elles alumnes de 4t d’ESO. Atès que no totes van poder assistir a la presentació de l’aplicació, tres companys de classe, Alejandro Bancells, Jorge Garcia i Ricardo López, van ajudar-les a defensar l’app, en anglès, davant del jurat.

El programa mSchools, que per segon any consecutiu hem treballat en l’assignatura optativa d’informàtica, és un projecte educatiu pioner que pretén que els estudiants de secundària de Catalunya treballin a l’aula amb tecnologia mòbil a través de la creació i l’ús de solucions mòbils.

IMG_20150605_152324

IMG_20150605_171218