El passat divendres 6 de juny es va celebrar la Jornada de cloenda de “Mobilitzem la Informàtica” al recinte del Tecnocampus de Mataró. Dos equips del Col·legi havien estat seleccionats per defensar els seus projectes entre els 25 centres finalistes que opten als premis en 5 categories d’aplicacions per a mòbils.

Dins la categoria d’intercomunicació ha resultat guanyadora l’aplicació LongSchool, una app dirigida als skaters amb informació sobre classes i llocs de pràctica. L’app ha estat creada per Florín Boneta, Max Liso, Pol Hinojosa i Óscar Mató, tots ells alumnes de 4t d’ESO. Podeu veure tot a la notícia i fer un tastet de l’app en aquest enllaç: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=270773&idioma=0
El programa mSchools, que hem treballat al llarg del curs en l’assignatura optativa d’informàtica, és un projecte educatiu pioner que pretén que els estudiants de secundària de Catalunya treballin a l’aula amb tecnologia mòbil a través de la creació i ús de solucions mòbils.

Recull fotogràfic: