Una nombrosa representació d’alumnes, pares i professors van participar el diumenge 27 de novembre en les diferents modalitats de la mítica cursa de la Jean Bouin, que enguany arribava a la 93a edició.

Des de les 9.00 es va viure a Montjuic una intensa jornada atlètica. Els pares i professors van córrer a les Curses Open de 5 i 10 km, uns quants d’ells de forma solidària amb Correambmi, un projecte que pretén unir esport, integració i solidaritat.

A partir de les 12 h, va arribar el plat fort, van córrer els 102 alumnes inscrits en les categories de benjamins, alevins i infantils masculins i femenins.

Volem agrair la col·laboració desinteressada en l’organització d’aquest esdeveniment de les professores d’educació física de primària, l’Anna Albesa i sobre tot de la Viki Garcia que també va ajudar a l’hora de fer els escalfaments dels alumnes-atletes benjamins i preparar-los en el punt de sortida.

També l’APMA hi estava representada amb el seu vocal d’esports, en Sergi Garcia, tant pel fet de participar en la cursa Open de 10 km amb Correambmi com en la preparació dels alumnes-atletes de les categories alevins i infantils.

Us deixem un enllaç que us portarà a un ampli resum fotogràfic:

RESUM FOTOGRÀFIC 93a JEAN BOUIN

A més a més si cliqueu en aquest altre enllaç us conduirà a la web del diari esportiu “El Mundo Deportivo” on podreu consultar els temps i els resultats dels vostres fills i filles, així com descarregar-vos el diploma de FINISHER de la cursa.

93a JEAN BOUIN – CLASSIFICACIONS