Batxillerat: Celebració de Sant Jordi 2016

Batxillerat: Celebració de Sant Jordi 2016

Us oferim el programa i un recull de fotos de l’acte de celebració de Sant Jordi per part dels alumnes de Batxillerat, perquè us en feu una idea. Els assistents ens ho hem passat d’allò més bé. Gràcies a tots el col·laboradors que ho han fet possible, felicitats a tots els alumnes per haver participat en el certament literari i… enhorabona als qui han estat guardonats!

Àlbum de fotos de Sant Jordi – Batxillerat – 2016

Sant Jordi Batxillerat CSM 2016

PROGRAMA SANT JORDI 2016 (BATXILLERAT)

DON QUIJOTE DE LA MANCHA, Miguel de Cervantes      

Lectura coral d’un fragment de Don Quijote de la Mancha, de Cervantes, a càrrec dels alumnes de Literatura Castellana de 2n: Marta Armengol, Sergi Casasús, Laura Durán, Ana Elipe, Ariadna Falcó, Elisia Medranda, Álex Plaza, Laura Rodríguez, Maria Rosés i Irene Zapater. Els acompanya al piano Helena Camps.

TEXTOS, Heràclit i Parmènides

Recitat coral de textos d’Heràclit i Parmènides, a càrrec d’alguns alumnes de 1r: Marta Codina, Emma González, Cristina Margalef, Anna Mujal, Clara Payet, Ferran Pérez, Marina Sans i Yamina Tahiri.

LISÍSTRATA, Aristòfanes

Lectura dramatitzada d’un fragment de Lisístrata, d’Aristòfanes, a càrrec dels alumnes del grup humanístic de 2n: Marta Armengol, Sergi Casasús, Laura Duran, Ana Elipe, Ariadna Falcó, Elisia Medranda, Álex Miquel, Álex Plaza, Laura Rodríguez i Irene Zapater.

JULI CÈSAR, William Shakespeare

Recitat coral d’un fragment de Juli Cèsar, de Shakespeare, a càrrec dels alumnes de Literatura Universal de 1r: Marta Codina, Emma González, Ferran Pérez i Yamina Tahiri.

SONET 130, William Shakespeare

Recitat del Sonet 130, de Shakespeare, a càrrec d’Àlex Miquel

LLIBRE DE LES BÈSTIES, Ramon Llull

Rap a partir d’un fragment del Llibre de les bèsties, de Ramon Llull, adaptat i interpretat per Mateo Belil i Albert Martínez.

LLIURAMENT DELS PREMIS LITERARIS DE SANT JORDI 2016

S’obriran les pliques dels treballs guanyadors en les modalitats de poesia i narrativa de les llengües catalana, castellana i anglesa. Els alumnes guardonats pujaran a l’escenari a recollir el premi de mans dels membres del jurat: Ivan Cantero, Cristina Fernández, Sergi Grau, Elisenda Martí, Cristina Matellán, Cristóbal Moyano, Juan Sánchez i Marc Sierra.

PRESENTADORS

Albert Martínez i Alicia Urios

LLUMS I SO

Carlos Azón, Íñigo Barbeta i Pol Casaña

Per |2018-03-08T12:21:34+00:0023 abril, 2016|Batxillerat|0 Comentaris

Sobre l'autor: