Aquest divendres, 29 de gener, hem celebrat el Dia de la Pau i la No-violència amb un acte que ha congregat en el pati superior tot l’alumnat del Col·legi, des de P3 fins a 2n de batxillerat, en una jornada escolar destinada a commemorar i enfortir els ideals de pau entre totes les nacions i entre totes les persones.

Hem vinculat aquests objectius al nostre lema del curs, Ser per als altres, i a l’Any Sant o Jubilar convocat pel Papa Francisco sobre la Misericòrdia, que ens crida a la reconciliació i al perdó.

Hem aturat les classes a les 11.30 h per somiar i pregar tots plegats perquè aquests desitjos es facin realitat en els nostres cors i ho hem fet palès amb unes activitats senzilles i significatives, que es recullen en el vídeo i l’ampli reportatge fotogràfic que adjuntem.

Gràcies a l’equip de pastoral, als profes col·laboradors i als alumnes, especialment als que han participat amb les banderoles, amb la coreografia de 4t d’ESO i amb l’intercanvi entre alumnes de batxillerat i els més petits de P4 i P5.

[youtube id=”swrnlqFGHuk” width=”600″ height=”350″ autoplay=”yes” api_params=”” class=””]

Enllaç amb el vídeo

Enllaç amb àlbum de fotos

 

Celebració del Dia de la PAU