No us podeu perdre la conferència que ha organitzat l’ APMA del Col·legi Sant Miquel el proper dimecres dia 11 de maig a les 19 hores

Us presentarem a Catherine L’Ecuyer, canadenca afincada a Barcelona i mare de quatre fills. Advocada, màster per IESE Business School i màster Europeu Oficial d’Investigació. Al Canadà ha treballat com a Senior Council en una empresa de telecomunicació cotitzada en borsa (ara Rogers). A Espanya ha estat consultora i formadora en diverses empreses, entre elles, Abertis, Caprabo, Croda o Pepsi. A l’actualitat, investiga, escriu i imparteix conferències sobre temes educatius. Al 2013, va ser ponent en les conferèncias TED. Al setembre de 2014, la revista Frontiers in Human Neuroscience publica el seu article «The Wonder Approach to Learning», i la tesi del seu llibre Educar en el asombro esdevé una nova hipòtesi / teoria de l’aprenenatge. Actualment col·labora amb el grup d’investigació Mente Cerebro de la Universitat de Navarra. El seu blog (http://apegoasombro.blogspot.es) rep unes 150.000 visites l’any.

Per a nosaltres va ser un veritable plaer que la Catherine accedís a visitar-nos i creiem que es tracta d’una magnífica oportunitat per a conèixer i escoltar d’aprop  el que ens proposa i poder plantejar-li després tot allò que ens inquieta, ens preocupa o del que dubtem en l’educació dels nostres fills, sigui quina sigui la seva edat, petits o adolescents.

Esperem veure-us a tots i compartir junts l’oportunitat de conèixer la Catherine L’Ecuyer.

Podeu trobar en els següents enllaços algunes de les entrevistes a diferents mitjans de premsa escrita com a la secció La Contra de La Vanguardia:

http://www.lavanguardia.com/lacontra/20130111/54360763481/la-contra-catherine-ecuyer.html

A El Mundo:

http://www.elmundo.es/espana/2014/05/26/53823529268e3e2b728b457b.html

A la revista Magisterio:

https://drive.google.com/file/d/0B8W1JfpAaqCCTWlvdS1oNmdkWDA/view?pref=2&pli=1

I la interessantíssima entrevista de Carles Capdevila a la nostra autora convidada a l’Ara.cat:

http://www.ara.cat/videos/entrevistes/Catherine_L-Ecuyer-Carles_Capdevila-educacio_3_1187911198.html