Aquest diumenge 20 de setembre s’ha celebrat la 5a Gala de l’Esgrima Catalana al teatre de Sarrià. En aquest acte, la Federació Catalana d’Esgrima ha volgut reconèixer la tasca realitzada en la promoció d’aquest esport per dos col·legis de Barcelona, l’Istituto Italiano i el Col·legi Sant Miquel.

El nostre Col·legi porta 50 anys oferint l’esgrima dins les seves activitats extraescolars i ha estat bressol de molts campions d’aquest esport.

En aquest emotiu acte, el president de la Federació, Miquel Ojeda, ha fet lliurament d’un diploma amb la distinció d’honor al director del Col·legi, Raimon Sucarrats. Es dóna la circumstància que en Miquel Ojeda va ser alumne del Col·legi i aquí va iniciar les seves passes en l’esgrima. També han rebut homenatge a l’escenari dues persones que van ser les pioneres de l’esgrima al Col·legi Sant Miquel. Es tracta del fundador de la secció d’esgrima, Julio Escudero, i un dels seus principals impulsors, Lluís Alemany.

Volem agrair a la Federació Catalana d’Esgrima aquest gest que ha tingut amb nosaltres, i també a totes les persones que han contribuït a fer possible que l’esgrima sigui un esport viu en el nostre Col·legi. Donem les gràcies també a Xavi Padilla per haver-nos proporcionat les fotos que annexem i per la feina que fa actualment en la promoció d’aquest esport en el nostre Col·legi, juntament amb tots els entrenadors.

Esgrima_set_15-1Esgrima_set_15-3