El proper diumenge 14 de febrer una representació dels RunnersCSM (pares, mares i professors corredors/res del Col·legi) participaran amb Correambmi a la Mitja Marató de Barcelona.

 

DSC_0414_Fotor

 

Correambmi - Descripció Projecte 2015

Esport, integració i solidaritat
Qui som?
La iniciativa CORREAMBMI neix de la motivació personal dels germans i amics del Jordi Muñoz, un noi de 23 anys amb paràlisi cerebral, de fer-lo partícip de l’esport popular.
Història
Des de ja feia uns quants anys, que germans i amics corríem curses populars empenyent la cadira de rodes del Jordi. Però no va ser fins al 2011, any que havíem començat a l’hospital després que li diagnostiquessin erròniament un càncer, que ens vam proposar un repte més gran: córrer la Mitja Marató i la Marató de Barcelona amb ell.
Ho vam aconseguir, i no ens va quedar cap dubte que ho repetiríem al 2012, i així va ser.
Ja al 2013, preparant la tercera marató en què participaria el Jordi, vam pensar que córrer podia dur-nos molt més enllà i vam decidir crear una iniciativa que unís esport, integració i solidaritat. Allò significava que a més a més de córrer i viure l’experiència de manera personal, podíem col·laborar amb una causa solidària recaptant fons per a l’Associació de la Paràlisi Cerebral, ASPACE, que treballa des de fa més de 50 anys per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral. Aleshores vam crear el projecte a través de www.elmeugradesorra.org:
http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/2015/correambmi-paralisi-en-moviment—marato-barcelona-2013/ amb el qual vam aconseguir recollir més de 2.000 euros.
Així és com va néixer CORREAMBMI.

Per a més informació sobre CORREAMBMI podeu clicar al següent enllaç:

WEB CORREAMBMI