La campanya de recollida solidària de llet per a Càritas, promoguda per 1r. de Batxillerat, ha estat tot un èxit. S’ha tornat a demostrar la solidaritat amb els més necessitats i han estat molts els alumnes que s’han sumat a la campanya del litre que ha tingut lloc entre els dies 16 i 20 de març.

Durant 5 dies, s’han aconseguit 1668 litres de llet. Tots aquests litres es destinaran a Càritas que proveeix menjar a les persones més necessitades.

Des de l’escola volem agrair la col·laboració de les famílies. Tots plegats hem aconseguit recollir una gran quantitat de llet. De ben segur que moltes famílies aprofitaran aquesta ajuda, en una època en que la solidaritat entre els propis ciutadans és molt necessària. I és important que els nens i les nenes i el jovent es formin a les escoles com a persones més enllà d’adquirir eines per ser bons professionals. Així estarem més a prop de viure en una societat realment cohesionada, en la qual es prioritzin els valors de la solidaritat i la igualtat.

El nostre alumnat ha après una lliçó molt valuosa, i ha estat gràcies a vosaltres.

Avui mateix, des de Càrites ens feliciten: “Moltes i moltes gràcies per la grandíssima recollida de llet que heu fet a la vostra escola. És una recollida RECORD I MOLT IMPORTANT ja que als nostres magatzems i havia una manca de llet molt considerable”.

 

UNA VEGADA MÉS GRÀCIES A TOTHOM!