Avui ha estat un dia molt especial. Després de molts preparatius, hem inaugurat a nivell intern el Projecte de la Biblioteca Escolar que té, entre altres objectius, els següents: impulsar la lectura, com a competència i com a plaer; facilitar l’accés i difondre els recursos d’informació, tot afavorint els processos d’aprenentatge autònom i la creació del coneixement; fer que els estudiants es formin en habilitats que els permetin localitzar i seleccionar la informació adequada i assolir un pensament crític per resoldre situacions, etc. A la secció de “biblioteca” d’aquesta pàgina web podeu trobar el document amb el projecte.

Com a dinamitzador de luxe, en Jaume Centelles (Premi Rosa Sensat de Pedagogia 2004, amb el seu llibre La biblioteca, el cor de l’escola) ens ha visitat i ens ha fet tres fantàstiques sessions d’animació lectora per als alumnes de P5 de l’educació infantil i 1r de l’educació primària). Ha estat genial, com podeu veure en les fotos que adjuntem a continuació.

És molt emocionant veure com va avançant aquest projecte, el final del qual està previst per al curs vinent, amb la incorporació del servei de préstec. Qui vulgui pot anar consultant el catàleg des de casa a la secció de “biblioteca”. També podeu fer-hi una visita el proper dissabte, durant la jornada de portes obertes.