Felicitem l’Ignasi Clavera per haver obtingut la beca de La Caixa.

Estem molt contents de poder compartir amb la nostra comunitat educativa la immensa alegria que ens ha produït saber que el nostre exalumne Ignasi Clavera ha aconseguit l’extremadament competitiva beca de La Caixa, que li permetrà cursar un màster en intel·ligència artificial i el corresponent doctorat a Stanford, Berkeley o bé al MIT.

Quatre anys després d’acabar el batxillerat amb nosaltres (juny de 2012), l’Ignasi ha cursat dues carreres, Matemàtiques i Enginyeria industrial, amb una mitjana de 9,5. A més, ha investigat en el camp de la robòtica i el curs vinent, just abans de gaudir de la beca, anirà a fer el seu treball de final de grau a Berkeley, la universitat de Califòrnia on treballa un dels millors grups del món en intel·ligència artificial.

I tot això ho sabem per una carta d’agraïment que l’Ignasi ha enviat al seu professor de Matemàtiques de batxillerat, l’Àlex Torio, sense el qual diu que probablement no hauria arribat a la privilegiada situació on ara es troba. Aprofitem per fer extensiva la felicitació a l’Àlex i a tot l’equip docent del Sant Miquel, que ha contribuït a la magnífica preparació intel·lectual de l’Ignasi, així com als valors humans dels quals fa gala allà on va.

Ignasi, enhorabona i gràcies per donar-nos aquesta lliçó d’esforç i superació!

Ignasi Clavera