quilo-3 peque

Benvolgudes famílies,

S’acosta Nadal. Com cada any, la setmana del 15 al 19 de desembre organitzem la CAMPANYA DEL QUILO per recollir aliments (cursos A: llegums crues, cursos B: arròs, cursos C: pasta) que repartirem entre diverses institucions (Sant Josep de la Muntanya, Germanetes dels Pobres, Menjador Mare Teresa de Calcuta, Parròquia Cristo Rey, Santuari NSSC, el Banc dels Aliments) i famílies del barri. Com a novetat, els alumnes de Batxillerat han de portar productes d’higiene personal, atesa la demanda que tenim d’aquests productes.  

Els alumnes de Parvulari podran deixar els aliments de dilluns a divendres a les 9.00 h, a la porta d’entrada de Muntaner, els alumnes de Primària i ESO ho han de fer directament a les aules. D’altra banda, tots els que vulgueu col·laborar portant oli, llaunes, menjar preparat, productes per a nadons, llet, etc., també podeu fer-ho!

Divendres a la tarda de 17.00 h a 20.00 h i dissabte al matí de 9.00 h a 13.30 h ens trobareu a les portes dels supermercats del barri.

Els alumnes de primària poden participar en la campanya ajudant als supermercats solament amb la presència d’algun familiar adult (imprescindible!).

És primordial que tots siguem conscients de la importància d’aquesta campanya, i per això és fonamental que demostrem una actitud de col·laboració, respecte i responsabilitat.

Confiem amb vosaltres! Gràcies!

CARTA D’AUTORITZACIONS: Circular QUILO (familias)_CAT – 2014

Víctor Gregorio 

Coordinador de Pastoral

vgregorio@csm.cat