Benvolgudes famílies,

S’acosta Nadal. Com cada any, la setmana del 14 al 19 de desembre organitzem la CAMPANYA DEL QUILO per recollir aliments (cursos A: llegums crues, cursos B: arròs, cursos C: pasta) que repartirem entre diverses institucions (Sant Josep de la Muntanya, Germanetes dels Pobres, Menjador Mare Teresa de Calcuta, Parròquia Cristo Rey, Santuari NSSC, el Banc dels Aliments) i famílies del barri. Com a novetat, els alumnes de Batxillerat han de portar productes per a infants de 0-1 anys (llet, menjar, xumets, sabó, colònia, bolquers…)  

Els alumnes de Parvulari podran deixar els aliments de dilluns a divendres a les 9.00 h, a la porta d’entrada del carrer Muntaner, els alumnes de Primària i ESO ho han de fer directament a les aules. D’altra banda, tots els que vulgueu col·laborar productes per a nadons, llet, etc., també podeu fer-ho!

Divendres a la tarda de 17.00 h a 20.00 h i dissabte al matí de 9.00 h a 13.30 h ens trobareu a les portes dels supermercats del barri.

Els alumnes d’ESO poden participar en la campanya ajudant als supermercats solament si porten l’autorització firmada pels pares (imprescindible!).

És primordial que tots siguem conscients de la importància d’aquesta campanya, i per això és fonamental que demostrem una actitud de col·laboració, respecte i responsabilitat.

Víctor Gregorio 

Coordinador de Pastoral

vgregorio@csm.cat