El passat 29 de maig, el Col·legi Sant Miquel va rebre el reconeixement SOM UNA ESCOLA AMB COR de Càritas diocesana per la col·laboració que ha dut a terme aquest curs amb aquesta institució que s’ha concretat en diferents accions de sensibilització dels alumnes en la solidaritat vers els altres. Hem de destacar la campanya de recollida solidària de llet, promoguda pels alumnes de 1r de Batxillerat i que ha estat rècord a Càritas en recollir-se 1668 litres de llet que es van destinar a les persones més necessitades.

Maria Teresa Muntañola, coordinadora del programa Escoles amb Cor de Càritas Barcelona, ens va fer entrega de la placa davant els alumnes reunits en el pati del Claustre el dia de Nostra Senyora. Va explicar que a través d’Escoles amb Cor pretenen sensibilitzar els alumnes de primària i de secundària en la necessitat de la solidaritat amb els més necessitats.

El Col·legi vol compartir la seva alegria amb tota la comunitat educativa i expressar a tothom el seu agraïment per la solidaritat demostrada.