Els alumnes d’ESO han participat en una gimcana organitzada pels seus companys de 2n de batxillerat sobre “Les etapes de la història”, ajudats pels professors de l’etapa, que també han col·laborat amb una coreografia inicial sobre Egipte molt divertida. Cal destacar i agrair el grau d’implicació del professorat de secundària, que ‘ho dona tot’ pels seus alumnes, aprofitant les oportunitats lúdiques i festives, com és el cas, per educar també de manera informal amb una actitud cooperativa, alegre i desinhibida, sense complexos, com ja comença a ser una tradició per obrir la Festa del Col·legi en aquesta etapa. I és que el somriure d’aquests nois i d’aquestes noies bé s’ho val.

Els diferents grups de tota l’ESO han participat de forma voluntària amb coreografies molt simpàtiques (no us perdeu el videoresum que adjuntem a baix).  No han disposat de gaire temps per preparar-les, però s’ho han passat bé i han treballat competències molt interessants sense ser-ne gaire conscients. L’ambient lúdic i festiu creat a la sala d’actes entre tots els assistents va ser un magnífic preàmbul a la Festa del Col·legi, que continuaria després en el pati del claustre i altres espais habilitats expressament, com podeu veure a l’àlbum de fotos.

Destaquem i agraïm la col·laboració especial dels voluntaris de batxillerat en l’organització de les proves i la implicació dels professors en la coordinació, així com la de l’alumnat d’ESO amb la seva entusiasta participació.

Oferim una breu mostra fotogràfica, l’enllaç a l’àlbum complet i al vídeo:

 

   

   

   

   

   

   

 

 

ENLLAÇ FOTOS GIMCANA ESO