Extraescolars

Organitzades pel col·legi

Anglès

L’Anglès extraescolar funciona com una acadèmia interna on s’amplia el que s’estudia a classe, treballant especialment l’expressió oral.
Es prepara i presenta els alumnes a exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.

Xinès

Iniciació a una de les llengües més parlades del món. Amb professors nadius, a través de l’empresa Panda Idiomes.

Preparació per als exàmens oficials de xinès.

Drons i impressió 3D

Activitat per familiaritzar-se amb els programes d’impressió 3D, elaborar impressions i crear projectes.
L’alumnat també aprendrà a controlar i pilotar un dron, en aquest cas, un quadcopter.

Robòtica

Iniciació al món de la Robòtica tot aprenent habilitats bàsiques de programació i de construcció amb Lego: disseny d’aplicacions amb un robot de Lego, Coding Express Lego i participació en la First Lego League.

Judo

Amb la pràctica de judo, la preparació tècnica, física i de competició, ajuden al desenvolupament íntegre de l’individu, que arriba a tenir una confiança en si mateix basada en la millora física i en la seguretat psicològica.
Possibilitat de federar-se.

Ioga

L’alumnat practica asanas de ioga amb tots els avantatges de salut física, mental i emocional que comporta. D’una forma divertida desenvolupa els sentits, la capacitat d’atenció i concentració, la consciència del cos i la seva flexibilitat, la relaxació i la respiració.

Gimnàstica esportiva

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la instal·lació del gimnàs i iniciar, reforçar i ampliar les capacitats físiques específiques de gimnàstica esportiva que l’alumnat aprèn a la classe d’Educació Física.

Iniciació jocs de pilota

L’objectiu és familiaritzar els alumnes amb els diferents esports de pati mitjançant els jocs pre-esportius per tal de fonamentar posteriors aprenentatges motrius més específics de cada esport.

Teatre musical

A les classes es treballa la tècnica vocal, la dansa i la interpretació i s’ensenya a actuar i moure’s per un escenari. Els alumnes tenen l’oportunitat de viure l’experiència de muntar un musical com en la vida real.

Música Liceu

El nostre projecte de Primària Musical permet cursar a l’escola el programa d’estudis de les Escoles Liceu. A l’horari escolar es treballen continguts de llenguatge musical i cant coral. A l’horari extraescolar, continguts d’instrument i conjunt instrumental.

Extraescolars

Organitzades per l’AFA

Culturals

Storytelling

Música

Coral

Belluga’t i balla

Star Dance i Ballet clàssic

Teatre

Màgia

Manualitats

Còmic

Fotografia

Ràdio i TV

Entre costures

Esportives

Tastem l’esport

Bàsquet

Handbol

Futbol sala

Voleibol

Tennis taula

Esgrima

Escacs