Campanya Quilo

CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS 2022 – “Omplim el rebost”

Des de Caritas, després d’una llarga reflexió, han optat per dignificar l’ajuda a famílies necessitades. Per això prioritzen les donacions econòmiques, per tal que siguin les pròpies famílies les que puguin seguir comprant i organitzant els seus àpats en funció de la seva cultura, dels seus gustos i del seu estat de salut. Una decisió que, al mateix temps, beneficia el comerç de proximitat.

Ara bé, a Càritas tenen diferents centres residencials. Són equipaments on viuen persones i famílies que tenen les mateixes necessitats, però que per diversos motius no poden gestionar el seu propi rebost. Per això, han reconvertit la campanya per poder donar resposta a les seves necessitats: recollir aliments, productes d’higiene personal i per a la llar.

El col.legi, com a membres d’ESCOLA AMB COR, volem col.laborar amb la campanya Omplim el rebost”.

Les famílies podreu fer la compra per cobrir les necessitats mensuals d’un dels nostres centres:

  • Llar Betània de reinserció social per a dones.
  • Centre Pere Oliveras de reinserció social per a homes.
  • Cases d’acollida Marialar per a dones amb fills.
  • Vivenda de joves migrants.

 

COM HO FAREM?

Aquest any, no recollirem llegums, pasta i arròs, com altres anys. Aquest any s’ha d’entrar al formulari i seleccionar els aliments que cada família vulgui comprar. Fet això, cada família haurà d’anar al supermercat, comprar els productes i portar-los al col·legi. Cada dia anirem actualitzant els productes del formulari segons les necessitats de les cases.

Per seleccionar els productes que haureu de comprar i portar al col·legi, s’ha d’entrar a aquest formulari:

US NECESSITEN, GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT

SOM ESCOLA AMB COR!