BIBLIOTECA SANT MIQUEL

Accés a la biblioteca escolar

Clicant aquí podràs accedir a l’entorn de biblioteca de la nostra escola per cercar llibres, conèixer guies de lectura o compartir opinions amb altres lectors.
BIBLIOTECA SANT MIQUEL

La nostra biblioteca és part integrant del procés educatiu dels alumnes. Pretén ajudar a impulsar la lectura com a competència i com a plaer, facilitar oportunitats per a l’aprenentatge i l’enriquiment personal, generar un hàbit d’estudi i treball i familiaritzar-se amb l’ús i el servei que fan les biblioteques.

La biblioteca obre cada dia al migdia i a la tarda a la sortida de classe perquè els alumnes puguin llegir, fer deures, aprendre i despertar la seva curiositat. Amb aquest objectiu comptem amb ordinadors per facilitar la cerca d’informació.

Des de la biblioteca s’organitzen diferentes activitats amb l’objectiu de formar bons lectors i fer de la lectura una experiència única i divertida. També es pretén donar suport a l’aprenentatge i potenciar el PLEC de l’escola.

Comptem amb un servei de préstec des de 3r de primària fins a batxillerat. Al fons físic de la biblioteca trobem diversitat de llibres en diferents idiomes com contes, novel·les, còmics, àlbums il·lustrats o revistes així com llibres de coneixements, enciclopèdies i diccionaris de tot tipus.

Els alumnes poden fer de bibliovoluntaris ajudant en tasques d’organització i ambientació de la biblioteca generant i potenciant un esperit solidari i de servei dins la comunitat educativa.

PROJECTE BIBLIOTECA

Projecte Biblioteca 2019-22

Si voleu consultar el nostre Projecte de Biblioteca 2019-2022, feu clic a sobre el botó
PROJECTE BIBLIOTECA