Biblioteca escolar i comprensió lectora:

Un dels factors que contribueix als bons resultats del nostre alumnat pel que fa a la comprensió lectora és, sens dubte, a més de l’excel·lent feina dels mestres, el pla de biblioteca, amb una comissió i unes persones que s’hi dediquen amb cor i ànima. La biblioteca forma part dels recursos educatius del Centre amb diversos projectes, com el de la lectura expressiva, que mostràvem no fa gaire a les xarxes socials.

Cal continuar també amb la implicació de les famílies, que a més de practicar a casa la lectura en veu alta, han d’escoltar i interactuar amb els infants. No oblidem que allò que més valoren els fills i filles és aquell moment que tenen el papa, la mama o l’avi només per a ells. En aquests moments de benestar es crea un vincle amb la lectura que perdurarà sempre.

Aquí us mostrem algunes fotos improvisades avui mateix a la biblioteca durant el temps de mitja pensió. Com veureu, a més de llegir, a la biblioteca es pot escriure, dibuixar i compartir emocions.

Som afortunats de disposar d’una biblioteca tan completa, educativa i acollidora. Gràcies a les persones que ho fan possible amb professionalitat i amor!