Aquest dijous 25 de gener ha tingut lloc l’acte de presentació del llibre que narra la vida del Col·legi, que aquest any fa 150 anys. Hem gaudit de les excel·lents actuacions musicals  de la Mariona Emiliano, l’Aitana Ruiz i l’Oriol Fontanals, que han precedit els parlaments del provincial dels MSC, el P. Paco Blanco tot presentant el llibre, i el de l’autor, el professor Josep Alegre, que va agrair l’assistència i la col·laboració de moltes persones sense les quals el projecte del Col·legi Sant Miquel no haguès estat possible.

Al final de l’acte, exalumnes de diferents promocions han pujat a l’escenari per fer-se una simpàtica i càlida foto. Un acte molt emotiu on han estat presents diferents generacions que constitueixen una bona mostra viva de la llarga història del Col·legi.

El llibre està disponible a l’oficina de material escolar del Col·legi, per un import de 10 €. Cobertes les despeses de l’edició, els diners que s’obtinguin es destinaran a ajudar en un projecte missioner del país més pobre d’Amèrica Llatina, Haití, mitjançant la parròquia de Ntra. Senyora del Sagrat Cor de Puerto Principe, a càrrec dels MSC de la Província de la República Dominicana.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració en aquest projecte solidari!

Us oferim una breu mostra fotogràfica de l’acte i l’enllaç a l’àlbum complet:

CSM150Anys03   CSM150Anys04

CSM150Anys09   CSM150Anys13

CSM150Anys19   CSM150Anys23

CSM150Anys10   CSM150Anys24

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC PRESENTACIÓ LLIBRE 150 ANYS CSM