El Col·legi ofereix a tots els alumnes una sèrie d’activitats, que detallem a continuació.

 

Anglès extraescolar

L’anglès extraescolar funciona com una acadèmia interna, on s’amplia el que s’estudia a classe, treballant especialment l’expressió oral. També es prepara i presenta els alumnes a exàmens oficials de la Universitat de Cambridge (Starters, Movers, KET, PET, First Certificate i Advanced). Els grups són reduïts, amb una mitjana de vuit alumnes.

Per als alumnes de batxillerat, hi haurà dos grups, segons el nivell, d’octubre a juny, en horari de tarda.

 

Menjador

El Col·legi ofereix un servei de menjador per als alumnes de Batxillerat entre les 13.30 i les 15 hores, en modalitat d’abonament mensual o diari.

 

 

Aula de teatre

A més de poder participar en les altres activitats que organitza l’Associació de Pares i Mares, els alumnes de Batxillerat també podran participar en el muntatge d’una obra teatral que s’estrena en el marc dels actes de cloenda del segon curs. Els assaigs es realitzen durant una de les tardes lliures dels alumnes.

 

A més, tots els alumnes tenen a la seva disposició, de forma gratuïta, els següents serveis:

 

Pràctiques als laboratoris

Els alumnes de les modalitats científiques realitzaran pràctiques als laboratoris, en sessions de dues hores a la tarda, durant el primer i segon curs, de forma gratuïta, per tal de fornir-se dels procediments de laboratori que els seran importants per a les futures carreres de l’àmbit científic.

 

Biblioteca i accés a internet

La biblioteca restarà oberta de 13 a 15 i de 17 a 19 hores. Els ordinadors de la biblioteca disposen d’accés a Internet.

 

Piscina

L’alumnat té a la seva disposició la piscina del Col·legi, com a mínim durant una hora setmanal, que els serà concretada a principis del curs.