Divendres 1 de desembre a les 20 h vam celebrar conjuntament amb l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, els 150 anys de la primera seu de l’Hospital Sant Joan de Déu a Barcelona. A l’emplaçament actual del Col·legi Sant Miquel, el 14 de desembre de 1867 es va establir el primer hospital infantil d’Espanya i tercer d’Europa.

L’acte va començar al Santuari amb unes paraules de benvinguda del P. Paco Blanco, Provincial dels MSC, seguit del concert participatiu en el qual intervingueren uns 120 cantaires i 40 músics. El Germà Superior Provincial de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, José Luis Fonseca va dirigir unes paraules d’agraïment als participants, es va descobrir la placa commemorativa a la porta d’entrada del Col·legi i va acabar l’acte al claustre del Col·legi amb una copa de cava poc després de les 21 h.

Va ser un autèntic goig tot plegat i un èxit de participació i assistència. La nostra felicitació a l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu i el nostre agraïment als participants i a tots els assistents.

ENLLAÇ A L’ÀLBUM DE LA CELEBRACIÓ 150 ANIVERSARI H. SANT JOAN DE DÉU