Els alumnes de 2n de Batxillerat han pogut gaudir de la lectura dramatitzada de “La Fundación”, d’Antonio Buero Vallejo, una lectura preceptiva per a la prova PAU de Llengua castellana.

El professor de l’assignatura ha organitzat una lectura teatral d’aquest text, estrenat l’any 1974, que per als alumnes comporta una certa dificultat, i ha comptat amb la col·laboració d’exalumnes de diferents promocions, juntament amb alguns alumnes d’aquesta promoció. Com es pot veure a les fotografies annexades, els alumnes s’han endinsat en la lectura i s’ha creat al saló d’actes un clima molt motivador per a l’anàlisi posterior de l’obra a les aules. Ha estat una experiència molt gratificant per a tots plegats.

Cal agrair, d’una banda, als alumnes de 2n el seu interès i la seva actitud de respecte; i de l’altra, la generositat als participants dalt de l’escenari, que han estat els següents (d’esquerra a dreta): Cristóbal Moyano, Mikel Lecumberri, Clara Morcego, Jordi Llovet, David Subirats, Ernest Viñals, Àlex San José i Carles Rivero.

Moltes gràcies a tots!