L’Ainhoa Navarro Arrufat (2n BAT B) ha obtingut el 3r premi a la XVI edició dels Premis Hèracles, que premien els millors Treballs de Recerca de tot Catalunya dins de l’àmbit de les llengües i cultures clàssiques, amb el seu treball intitulat Els déus són aquí. Anàlisi de la tradició clàssica al llibre “The Lost Hero” de Rick Riordan, dirigit per Sergi Grau. El jurat, conformat per professors universitaris de diverses universitats catalanes, n’ha lloat la curosa anàlisi i el domini magistral del funcionament del mite a la cultura grega i contemporània.
Ateses les circumstàncies actuals, el lliurament es va dur a terme telemàticament, però us oferim una imatge de la guanyadora amb el seu diploma acreditatiu en el claustre de la Universitat de Barcelona, juntament amb el tutor del seu treball de recerca, en Sergi Grau, actualment professor titular en aquesta facultat.
Des del Col·legi ens en congratulem vivament i desitgem a l’Ainhoa molta sort en les seves properes passes, probablement com a estudiant de Filologia Clàssica en aquesta mateixa universitat!