Els alumnes de 4t d’ESO han realitzat el Servei Comunitari mitjançant el desenvolupament d’un dels tres projectes proposats.

Han elaborat, per grups, una campanya de sensibilització per tal de conscienciar a la nostra societat en la importància d’un d’aquests temes: donació de sang, sostenibilitat i reciclatge o guies culturals (conservació del patrimoni històric i cultural de la nostra escola).

Han implicat els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària, que han estat molt atents a les seves exposicions, han participat en les visites al punt verd mòbil, i en els jocs que els han preparat. També han comptat amb la col·laboració de les famílies dels alumnes de 6è de primària, que han pogut gaudir de les visites guiades.

El servei comunitari respon a la idea que l’educació és una eina de millora social, orientada a formar éssers complets, amb una dimensió tant intel·lectual com humana i moral. Pretén fomentar l’esperit cívic i la solidaritat en tots els nivells de la societat i potenciar la participació i la responsabilitat en el màxim dels camps d’acció que afecten el bé comú.

Així, els estudiants protagonitzen accions de compromís cívic, aprenen en l’exercici actiu de la ciutadania i posen en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Una experiència molt gratificant per a tots!

Tot seguit, n’oferim una breu mostra fotogràfica: