Els alumnes de 4t d’ESO han realitzat el Servei Comunitari mitjançant el desenvolupament d’un dels tres projectes proposats.

Han elaborat, per grups, una campanya de sensibilització per tal de conscienciar a la nostra societat en la importància d’un d’aquests temes: donació de sang i medul·la òssia, sostenibilitat i reciclatge o guies culturals (conservació del patrimoni històric i cultural de la nostra escola).

Han gaudit de les xerrades que han realitzat professors jubilats del Col·legi, experts en les seves matèries, i han participat en les visites al punt verd mòbil, entre altres activitats.

El servei comunitari respon a la idea que l’educació és una eina de millora social, orientada a formar éssers complets, amb una dimensió tant intel·lectual com humana i moral. Pretén fomentar l’esperit cívic i la solidaritat en tots els nivells de la societat i potenciar la participació i la responsabilitat en el màxim dels camps d’acció que afecten el bé comú.

Així, els estudiants protagonitzen accions de compromís cívic, aprenen en l’exercici actiu de la ciutadania i posen en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Una experiència molt gratificant per a tots!

Tot seguit, n’oferim una breu mostra fotogràfica: