Els alumnes de 5è de primària hem treballat en profunditat el projecte interdisciplinari de la Nutrició. Hem après la necessitat d’una bona nutrició i d’una dieta equilibrada tot centrant-nos en la nostra fantàstica dieta mediterránea, tan propera i tan saludable. Hem entès quines són les conseqüències d’una dieta no saludable i la importància d’incorporar en el nostre dia a dia, hàbits d’higiene i exercici físic.
Entre d’altres activitats, hem anat al mercat a fer una entrevista a un peixater i conèixer de primera mà quins són els productes del mar que més es venen, i altres curiositats. També vam anar al Caprabo per fer l’activitat Tria bo, tria sa, on vam poder fer la compra de productes per una jornada d’àpats saludables. Hem gaudit de la xerrada d’una experta nutricionista del Clínic i també hem estat cuiners per un dia tot gravant una recepta de cuina en anglès.

En definitiva, una setmana molt completa on hem reforçat els nostres coneixements sobre la nutrició equilibrada que ben segur ens serà de profit.

N’oferim un breu reportatge fotogràfic. A la plataforma Educamos trobareu l’enllaç a l’àlbum complet.