Divendres 16 de març els alumnes de 5è d’EP vam visitar el Museu del Modernisme de Barcelona i vam observar, des del carrer, l’Illa de la Discòrdia. En el Museu del Modernisme vam poder observar de primera mà diferents mobles que hi havia en els edificis modernirtes de l’Eixample de principis del segle passat: la Casa Batlló, la Casa Lleó i Morera, la Casa Fargas o la desapareguda Casa Tinxet. També vam poder contemplar pintures de Ramon Casas o Pere Borrell; escultures de Josep Llimona o Enric Clarasó i vitralls de Joaquim Mir.

Després de visitar el Museu vam seguir estudiant les façanes dels tres edificis emblemàtics de l’Illa de la Discòrdia: la Casa Lleó i Morera, la Casa Amatller i la Casa Batlló. Vam descobrir els principals elements característics de l’arquitectura Modernista i la seva influència en la construcció del barri de l’Eixample.

Ha estat una magnífica manera de començar a impregnar-nos del Projecte que encetarem aquesta setmana “Descobrim l’Eixample”. Ens ho hem passat genial i hem après moltes coses!

Oferim una breu mostra fotogràfica. A la plataforma Educamos trobareu l’enllaç a l’àlbum complet: