Divendres 4 d’octubre vam fer la presentació oficial dels equips que competiran en representació del Col·legi Sant Miquel durant la temporada 2019-2020, com a activitat esportiva organitzada per l’APMA.
Uns 270 alumnes, des de 3r de Primària fins a Batxillerat, practiquen esport de competició en el  Sant Miquel, repartits en els següents grups: 11 equips de bàsquet, 11 de futbol sala, 2 d’handbol i 2 de voleibol. Comptem  també amb equips de competició d’escacs i tennis taula, i d’altres activitats d’niciació com esgrima i “Tastem l’esport” on participen els més petits, de 1r i 2n de Primària.
En total, més de 400 alumnes gaudeixen practicant activitat física i representant el nostre Col·legi amb gran il·lusió i esperit de superació, en un bon ambient familiar i de respecte pels valors que transmet la nostra escola.

Els coordinadors d’esports i els entrenadors us agraeixen moltíssim la gran presència de famílies durant l’acte de presentació, així com el suport que els doneu cada cap de setmana durant la temporada, que començarà el 18 i 19 d’octubre i s’allargarà fins a finals de maig.