El proppassat divendres, 31 de maig, vam celebrar la Festa del Col·legi, en honor de Ntra. Sra. del Sagrat Cor.

Dins de la Festa del Col·legi, pel que fa a la participació dels alumnes de batxillerat, s’han celebrat els tradicionals partits de voleibol i de bàsquet entre alumnes de 2n i professors. Els partits van ser molt entretinguts, van generar expectació i es va respirar un molt bon ambient, com es pot veure a l’àlbum de fotos.

Entre els actes culturals, també ha tingut lloc la final del nostre tradicional Concurs cultural de batxillerat, disputada entre les equips finalistes: 2n B vs 1r A. L’equip guanyador ha estat 2n B de Batxillerat.

Com de costum, s’ha aprofitat l’acte per lliurar els premis als Treballs de Recerca cum laude de la darrera promoció (Irene Jordán, Joan Martínez i Marc Bosch) i als dos guanyadors del  concurs de fotografia sobre el viatge a Itàlia, que aquest any ha estat un èxit de participació en quantitat de fotos presentades i en qualitat (1r premi: Neila Franch; 2n premi: Mireia Roig).

Per acabar, ens hem fet ressò de la primícia sobre els Jocs Florals de l’Eixample: les alumnes Anna Roca i Laia Jacob, de 2n de batxillerat, han aconseguit el tercer premi en poesia i narrativa, respectivament. L’Anna no surt a la “foto” per trobar-se malalta aquest divendres. Enhorabona a totes dues!

Ha estat un matí rodó i felicitem tot l’alumnat per la seva exemplar participació en la Festa del Col·legi.

Us n’oferim una breu mostra fotogràfica i l’enllaç a l’àlbum complet:

ENLLAÇ A L’ÀLBUM COMPLET