Us oferim el programa i un recull de fotos de l’acte de celebració de Sant Jordi per part dels alumnes de Batxillerat, perquè us en feu una idea. Els assistents ens ho hem passat d’allò més bé. Gràcies a tots el col·laboradors que ho han fet possible, felicitats a tots els alumnes per haver participat en el certamen literari i… enhorabona als qui han estat guardonats!

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC SANT JORDI 2019-BATXILLERAT

PROGRAMA D’ACTES SANT JORDI 2019

Ilíada, IV, d’Homer (traducció d’Agustín García Calvo)

Interpretació a càrrec dels alumnes de 2n de batxillerat Sara Andrade, Bárbara de Benito, Laura Codina, Òscar Font, Irene Jordán i Mateo Puig.

Converses literàries entre Víctor Català (Caterina Albert) i Mila (personatge protagonista de Solitud); i entre Maria Aurèlia Capmany i Carola (personatge protagonista de Feliçment, jo sóc una dona).

Creació i interpretació a càrrec de l’alumnat de literatura catalana de 1r de batxillerat: Andrea Bonastre, Maria Lima-Guerra, Júlia Ràfols, Maria Tarragó i Carlota Zulueta.

Citacions de les obres de Shakespeare

Lectura a càrrec dels alumnes de 2n de batxillerat: Mireia Roig, Víctor Alegre, Claudia Linares, Eulàlia Negre, Ylena Delgado, Carol Surís, Marc Bosch, Ezequiel Miranda, Ferran Sánchez, Pol Ken, Nico Borràs, Joakim Calvo, Guillem Ginot, Alba Server, Joan Martínez, Sofia Urios i Héctor Zarzoso, tots ells acompanyats a la flauta travessera  per Neila Franch.

Medea, d’Eurípides (traducció de Carles Riba)

Interpretació coral dansada a càrrec dels alumnes de 1r de batxillerat: Andrea Bonastre, Ariadna Clasina, Clàudia Galofré, Anna García, Maria Lima-Guerra, Sara Martínez, Ainhoa Navarro, Ana del Pulgar, Júlia Ràfols i Carlota Zulueta.

Lliurament de premis literaris Sant Jordi 2019

El llistat dels guardonats el podeu trobar a l’ENLLAÇ WEB, on també trobareu una breu explicació sobre el disseny dels trofeus que s’han donat.

Presentadors: Abdon Vilà i Mireia Roig.