Us oferim el programa i un recull de fotos de l’acte de celebració de Sant Jordi per part dels alumnes de Batxillerat, perquè us en feu una idea. Els assistents ens ho hem passat d’allò més bé. Gràcies a tots el col·laboradors que ho han fet possible, felicitats a tots els alumnes per haver participat en el certamen literari i… enhorabona als qui han estat guardonats!

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC SANT JORDI 2022-BATXILLERAT

PROGRAMA D’ACTES SANT JORDI 2022

Presentadors: Lucía Cavero i Miquel Merino.

Romance sonámbulo, Federico García Lorca

Interpretació a càrrec de l’alumnat de literatura castellana de 2n de batxillerat: Miriam Camacho, Huc Gil, Júlia Martí, Laura Ramos i Joana Sañé.

El comte Arnau, Joan Maragall (fragment)

Interpretació a càrrec de l’alumnat de literatura catalana de 1r de batxillerat: Marc Sirera, Martina Bergé, Mariona Emiliano, Glòria Bardina, Nico Arrieta i Andreu Serrano.

Pentàleg, Mihális Pierís

Interpretació d’un poema modern que ens presenta una Medea més humana i propera, a càrrec dels alumnes de batxillerat humanístic: Júlia Martí, Huc Gil, Arnau Acereda, Angelo Saldaña i del seu professor de grec Àngel Martín.

Medea

Interpretació a càrrec de Laura Ramos, de 2n de batxillerat.

Muerte en el olvido, Ángel González

Interpretació a càrrec de Javi Cerra, de 1r de batxillerat.

A Birthday Present, Sylvia Plath

Interpretació a càrrec de tres alumnes de 1r de batxillerat: Berta Tosca, Berta Cubells, Inés Raffa i Clara Morcego, que les acompanya a l’acordió amb una peça Gymnopedie del músic Satie.

Citacions de William Shakespeare

Representació teatral a càrrec de Clara Morcego, de 1r de batxillerat, i Marta Caballero, de 2n de batxillerat, en el concurs “Bojos per la Literatura”.

 

Lliurament de premis literaris Sant Jordi 2022

1r de Batxillerat: Laia Bastardas, Martina Bergé, Júlia Jacob, Nico Solores i Pol Castilla.

2n de Batxillerat: Joana Sañé, Jan Lladós, Paula Julià, Huc Gil, Natàlia Ye i Daniel Künzel.