Al llarg de tot el dia d’ahir, 29 de setembre, i durant la tarda d’avui, hem celebrat la festivitat de Sant Miquel, patró del Col·legi, en el pati del claustre, asseguts per grups de convivència estable, en un acte “íntim”, a l’aire lliure. Els darrers anys ho hem celebrat tots junts en un acte únic al pati gran, però davant les circumstàncies sanitàries actuals hem optat per fer successius actes al pati del claustre, mantenint la distància sanitària entre els grups bombolla i amb una adequació més acurada a les edats dels alumnes dels diferents cicles.

Els diferents actes han estat conduïts pels responsables de l’equip de Pastoral: Víctor Gregorio, Marta Gallardo, Imma Arbós i Marta Olóndriz. Hem reflexionat sobre com ens ha afectat aquest temps de pandèmia i hem expressat els nostres desitjos, tot depositant-los en una càpsula del temps: escrivint el futur, com diu el lema d’aquest curs, «Writing the Future».

Els alumnes més petits, de P4 i P5 d’Educació Infantil, han assistit avui a la representació teatralitzada a càrrec de la Marta Gallardo.

Aquí en teniu una mostra fotogràfica i l’enllaç a l’àlbum complet. Esperem que us agradin.

 

 

 

 

 

 

 

ENLLAÇ ÀLBUM FOTOS CELEBRACIÓ SANT MIQUEL CSM