Aquest dijous, dia 01 d’octubre de 2020, a les 6 de la tarda, al Santuari de Nostra Senyora del Sagrat Cor ha tingut lloc la celebració del sagrament de la Confirmació, que va administrar el senyor Bisbe Auxiliar, Mons. Antoni Vadell Ferrer, a una  vintena de joves del nostre Col·legi. Com que no vam poder celebrar aquest sagrament a finals del curs passat per raons òbvies, ho hem fet ara, tot respectant la normativa sanitària específica per a actes litúrgics.

Els joves que van ser batejats de petits, per decisió dels seus pares, confirmen el desig de seguir Jesús quan tenen consciència d’una forma més adulta del que estan fent. Així reben la força i el segell de l’Esperit Sant, que els prepara per ser testimonis del Crist. Rebre el do de l’Esperit Sant és, dins de la comunitat cristiana, un moment de gran importància i un motiu de festa.

FELICITATS!

Us oferim aquí un breu reportatge fotogràfic.

[Els alumnes participants rebran al seu compte de correu un enllaç a l’àlbum complet, amb suficient qualitat per si volen descarregar-se’n o imprimir-ne alguna.]