En primer lloc, tornem a felicitar tot l’alumnat d’aquesta promoció per l’èxit acadèmic que suposa haver aprovat el segon curs en la primera convocatòria i posteriorment haver superat les PAU, també tots, quan a Catalunya, sense presentar-se un percentatge tan elevat, ha aprovat el 94 % dels inscrits.
Volem dirigir la nostra més entusiasta felicitació als alumnes que s’han esforçat i s’han superat en aquestes condicions tan difícils per a tots, marcades per la pandèmia i un confinament que ha estat molt llarg. No oblidem aquí, com a comunitat educativa, expressar l’agraïment i la felicitació també a les seves famílies i al seu professorat, que els han fet costat.
Com a exemple d’aquesta actitud d’esforç i d’aquest esperit de superació personal, encara que són més els alumnes que han superat els 12 i els 13 punts sobre 14, entre la fase comuna i la fase específica, cal felicitar de manera especial el Jon Lecumberri i l’Ignacio Martínez, per haver superat el 9 en la part comuna, amb la consegüent distinció oficial que rebran de la Generalitat de forma presencial o telemàtica.
—“Igna” i Jon: per la vostra tenacitat i la vostra constància en l’estudi i el treball, us mereixeu aquest reconeixement. Enhorabona!!!
Quan els mèrits acadèmics van acompanyats, com és el cas, de valors humans, com ha acreditat al llarg del curs aquesta promoció que ara ens deixa, tots ens sentim molt més feliços i gratificats.
—Nois i noies d’aquesta especial promoció: us desitgem el millor en la vostra nova etapa i, de moment, que gaudiu tant com us sigui possible, amb el cor i amb el cap, d’aquestes vacances. Fins molt aviat!