Com ja és tradició, la celebració de Sant Jordi a l’ESO va tornar a manifestar la gran creativitat dels nostres alumnes a l’hora de confegir, en vers i en prosa, textos literaris en català i castellà. També va destacar la presència de la poetització a través de la creativitat digital: els alumnes van poder veure els treballs de Stopmotion  i la Hª de Sant Jordi realitzats pels alumnes de 3r d’ESO a l’assignatura d’Educació visual i plàstica, i els videopoemes il·lustrats de 2n d’ESO.

A la tarda, alumnes de 3r i 4t d’ESO van poder visitar diferents llars d’avis i van compartir amb ells una rosa feta a mà, pels propis alumnes. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van participar en una lectura continuada de textos literaris. Els alumnes de 1r d’ESO van fer també un drac tridimensional i els de 2n d’ESO la història de Sant Jordi amb emoticones.

Us oferim una selecció fotogràfica de les actuacions que van acompanyar el lliurament de premis. Esperem que us agradin.

El llistat dels guardonats el podeu trobar a l’ENLLAÇ WEB, on també trobareu una breu explicació sobre el disseny dels trofeus que s’han donat.

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC SANT JORDI 2019-ESO