Els alumnes d’ESO, amb la col·laboració dels companys de 1r de Batxillerat, han celebrat avui la 6a Jornada de la Ciència i la Tecnologia.

Durant tot el matí han participat en diferents tallers, on han dut a la pràctica els seus coneixements científics i realitzat diversos experiments. Aquest any, que és l’Any Internacional de la Taula Periòdica, alguns dels tallers s’han centrat en els coneixements sobre els diferents elements químics.

S’han organitzat diversos tallers en diferents espais del col·legi: les aules, el laboratori de química, l’aula d’informàtica, l’aula de tecnologia i l’aula de dibuix.

Entre les diferents activitats realitzades, els alumnes han construït Cúpules de Leonardo; han jugat a un Kahoot Científic, mitjançant un sistema de resposta online, i al Passa la ciència; han realitzat observacions a través dels Microscopis i diversos Experiments al laboratori de química. També han participat en un Taller d’Òptica, en un Taller de Naus, en un de Drons i en un Classroom Escape.

Fins i tot han pogut gaudir de dues conferències al Saló d’Actes: una sobre “Els orígens del cinema i la màgia”, a càrrec d’en Ferran Homar, i l’altra sobre “La teoria de la relativitat”, a càrrec d’Àlex Torio. Molt interessants!

Us oferim un vídeo resum de la jornada, una  breu mostra fotogràfica i l’enllaç a l’àlbum complet.

Esperem que us agradin!

 

ENLLAÇ AL VÍDEO RESUM DE LA 6a JORNADA DIA CIÈNCIA I TECNOLOGIA

   

   

   

   

   

   

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC DEL DIA DE LA CIÈNCIA ESO