La setmana passada vam celebrar la Festa del Col·legi, en honor de Ntra. Sra. del Sagrat Cor.

Tot l’alumnat del Col·legi, des d’infantil fins a batxillerat, van participar en les diferents activitats organitzades, tot seguint les mesures sanitàries i respectant els grups bombolla.

Els alumnes d’infantil van participar en un circuit format per jocs tradicionals, a la saleta verda.

Els alumnes de primària van practicar diferents esports, van poder jugar a diferents jocs del món, a jocs alternatius i a jocs de taula. A més a més, van elaborar  part del material que es va emprar en els jocs en els tallers organitzats a les aules. I, per acabar-ho d’arrodonir, també van poder gaudir d’una magnífica gala de “Tú sí que vales”.

Els alumnes de secundària van participar en el concurs cultural i en la competició esportiva, i van realitzar diferents tallers  a l’aula.

Durant la festivitat es va realitzar l’entrega de premis als guanyadors del Concurs fotogràfic (en Jordi Andrés i l’Anna Cabarrocas) i del Concurs de cartells (l’Àlex Curós, la Laia Pineda i l’Aroa Alvárez). Agraïm a l’AFA el patrocini en els premis d’aquests concursos.

Tot seguit, us oferim una breu mostra fotogràfica de diverses activitats de la celebració de la festa, les fotos dels premiats, les dels cartells guanyadors, i l’enllaç a l’àlbum de fotos.

  

  

   

.