El dissabte 23 de febrer per la tarda 8 equips de l’activitat extraescolar de Robòtica van participar en la competició de la Firstlegoleague Junior al Cosmocaixa. Van presentar els seus projectes i les seves maquetes dins del repte d’enguany: Mission Moon (com veuen els diferents equips la vida dels astronautes en un futur).

Els equips van estar acompanyats dels dos professors de Robòtica, la Sra. Mireia Claveria i el Sr. Pol Galiano, així com d’un grup d’alumnes voluntaris de 1r de Batxillerat.

Volem felicitar a tots els equips participants i als seus entrenadors per la gran feina que han portat a terme des de que vàren començar el projecte al mes d’octubre. Els jutges es van quedar gratament sorpresos dels projectes que van presentar els nostres alumnes, vam rebre moltes felicitacions. A més a més volem agrair la gran presència de pares, familiars i amics de tots els participants. Van poder gaudir d’unes magnífiques exposicions i presentacions i d’una espectacular cerimònia de lliurament de premis.

Si cliqueu al següent enllaç us portarà a un resum fotogràfic de la jornada tecnològica:

FOTOS FIRSTLEGOLEAGUE JUNIOR