Aquest dimecres 13 de setembre, representants d’Oxford University Press ens han lliurat la placa que acredita el nostre Col·legi com a centre examinador oficial de l’Oxford Test of English. A la fotografia podem veure, per part d’OUP, el Sr. José Juan Vicente Fresco, Area manager, i la Sra. Laura Sánchez, responsable d’institucions educatives. Per part del Sant Miquel han rebut la placa el Sr. Cristóbal Moyano, titular, el Sr. Raimon Sucarrats, director, i la Sra. Cristina Matellán, test manager.

L’Oxford Test of English està homologat pel common european framework of reference for languages i permet acreditar, de manera online, el nivell d’anglès des d’A2 fins a B2 en els mòduls de Reading, Listening, Speaking i Writing. És una manera excel·lent i còmoda de poder certificar el nivell d’anglès.

Us tindrem informats i en breu iniciarem les primeres convocatòries d’exàmens dirigides als nostres alumnes, familiars i, en general, a tota la comunitat educativa i altres persones de l’entorn que els interessi. Estigueu atents a la nostra web i xarxes socials!