Felicitem especialment la Núria Andrés, que acaba de rebre de mans de la consellera del Departament de Recerca i Universitats, Gemma Geis, la distinció per haver estat entre les 16 millors qualificacions de les PAU: els que han tret un 9,9 o 9,8 sobre 10.

L’acte de lliurament de distincions als 1256 alumnes que han aconseguit més de 9 a les proves d’accés a la universitat ha estat híbrid: telemàtic per a la gran majoria i presencial per als 16 alumnes més distingits, juntament amb llurs pares i el director dels centres respectius.


Ens alegrem molt per la Núria, també pels seus cinc companys (Laura Hurtado, Víctor Molina, Maria Serrano, Daniel Solà i Àlex Casanovas) que han estat distingits virtualment i, com no podia ser menys, per tota la promoció, que ha obtingut uns resultats magnífics, fruit del treball, de l’esforç i de l’esperit de superació.


Fem extensiva la felicitació a les famílies de tot l’alumnat d’aquesta promoció i a tot el professorat, des de P3 fins a 2n de batxillerat. La cara visible és la Núria, que per una dècima no ha aconseguit la nota més alta de Catalunya, però amb ella i els seus valors personals encara més espectaculars que la ‘nota’, ens sentim tots reconeguts i guardonats. Moltes gràcies, alumnes, famílies i profes!!!