El diumenge 18 de febrer dos equips de l’activitat extraescolar de ROBÒTICA van participar en la competició de la Firstlegoleague a l’EUUS de Sarrià. El desafiament per aquest curs va ser: “HYDRO DYNAMICS”. Durant la temporada HYDRO DYNAMICS, els equips van de realitzar un Projecte Científic per resoldre un problema real relacionat amb la gestió de l’aigua. La FIRST LEGO League desafia als joves a pensar com a científics i enginyers. A més a més van construir i programar un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS per a resoldre una sèrie de missions en el Joc del robot. Tot això ho van fer a través del pilar fonamental de la FIRST LEGO League: els Valors  FIRST LEGO League, celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia Professional.

Els dos equips participants van ser:

DESTRUKTORS, format íntegrament per alumnes de 5è de Primària: Anna Hurtado, Mateo Blanco, Albert Grau, Arnau Aymà i Pablo Martínez.

WATER POWER, format per alumnes de 1r i 2n d’ESO: Marc Caballero, Abraham Ruiz, Àlex Alvaredo, Víktor Terziev, Álvaro Redondo, Oscar Ardila.

A més a més l’alumna Georgina Chica va participar de la competició com a voluntària.

Cal FELICITAR I DONAR L’ENHORABONA als dos equips, però de forma especial als DESTRUKTORS per haver assolit un dels Premis que els jutges van atorgar:

2n PREMI EUSS ENGINYERIA ALS VALORS FIRST LEGO LEAGUE, així com a la seva professora, la Mireia Claveria per la dedicació i el treball que hi ha dedicat. 

També donar les gràcies al Jorge Luján pel la seva incansable col·laboració any rere any durant la Competició.

Si cliqueu al següent enllaç us portarà a un ampli resum fotogràfic:

RESUM FOTOGRÀFIC FIRSTLEGOLEAGUE