Dilluns 29 de maig a les 18:00h. de la tarda, va tenir lloc al Teatre Poliorama de Barcelona l’entrega de premis de la XXII Prova Cangur de matemàtiques. Van ser premiades dues de les nostres alumnes: l’Eva Torner Alonso, de 5è B de primària, que va quedar en 4a posició d’entre 13.492 participants, i la Nagore Martínez Arranz, de 1r d’ESO C, que va quedar en 9a posició d’entre 20.461 participants. Les dues van guanyar en la categoria A.

A aquest acte van assistir: Meritxell Ruiz (Consellera d’Educació de la Generalitat), Xavier Jarque (President de la Societat Catalana de Matemàtiques), Joan Domènec (President de l’Institut d’Estudis Catalans), Manel Sabés (Vicerector de Relacions Institucionals de la UAB) i Albert Ruiz (en representació del director del Departament de Matemàtiques de la UAB).

Després d’un seguit d’intervencions per part de les autoritats convidades, els alumnes premiats van anar pujant a l’escenari per recollir el guardó i l’obsequi merescudament aconseguits. També va haver-hi una intervenció musical per part del cor d’una escola de Mataró.

Donem l’enhorabona un cop més a tots els alumnes que han participat en aquesta prova pels seus excel·lents resultats i de manera especial felicitem l’Eva Torner i la Nagore Martínez per haver assolit tan excepcional distinció.

 

foto_cangurEP   20170531_Cangur_002   

20170531_Cangur_004   20170525_Cangur_001