Les XIII Olimpíades han estat un èxit de participació. Hem homenatjat l’Antonio Aragón pel seu gran lideratge esportiu. El Col·legi i l’APMA li han lliurat unes plaques commemoratives i un detall per agrair-li la magnífica tasca realitzada al llarg d’aquest anys, no només organitzant les olimpíades, sinó també en la coordinació dels esports extraescolars. Moltes gràcies, Antonio!

Moltes gràcies també a tots els qui heu col·laborat, al personal del Centre, coordinat per Javier Moreno i l’equip de professors de psicomotricitat i d’educació física; i també a tots els pares i mares que heu participat com a atletes a les XIII Olimpíades del CSM. Un exemple per a tots. Felicitats!

I com no, mereix un menció especial tot l’ALUMNAT que hi ha participat amb gran il·lusió i entusiasme. A ells i a les seves famílies, que han destinat el matí d’aquest dissabte a les XIII Olimpíades, gràcies i fins l’any vinent!

A continuació, us facilitem els vincles a un extens recull fotogràfic de les XIII Olimpíades del Col·legi dividit en cinc àlbums:

ENLLAÇ A L’ÀLBUM D’HOMENATGE A L’ANTONIO

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC DE LA DESFILADA I AMBIENT

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC DE LES SORTIDES

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC DE LES ARRIBADES

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC DEL PÒDIUM