El dissabte 24 de febrer per la tarda un total de 8 equips d’alumnes de 3r i 4t de Primària de l’activitat extraescolar de Robòtica van participar al Cosmocaixa en la competició de la Firstlegoleague Junior. Aquest any el desafiament s’anomenava AQUA ADVENTURE en el que els equips havien d’investigar sobre la gestió de l’aigua.

Els 8 equips participants:

  • Els Constructors: Sofía Guiscafré, Alba Rosell, Pablo Gil, Marc Merino, Cristian Cao i Pablo Marín. (Entrenador: Martín Iglesias, 1r Batxillerat).
  • Star Bricks: Eloy Luna, Adrià Marquès, Marc Quintanilla, Nacho Bello, Pol Angus Fernández i Joan Roca. (Entrenador Jon Lecumberri, 4t d’ESO).
  • Els 2 Constructors: Olivia Muñoz i Cedric Coll.
  • Bananas: Arnau Calvera, Juli Vidal, Liam Armengol i Eloy Castillo. (Entrenador Pau Llort, 4t d’ESO).
  •  Els Constructors del Nord: Daniel Farrés, Josep Armand Vivas, Lucas Martín i Pol Fernández. (Entrenador Lluc Vila, 4t d’ESO).
  • The Imperials: Josep Codina, Gabriel Martín, Daniel Deixeus, Guillem Martín i Marc Llamazares. (Entrenador: Pol Guillén, 4t d’ESO).
  • Els Robocop: Laura de la Haya, Roger Serret, Paul Jaume Armengol, Alejandro Ramón i Wen Zhe Zhang. (Entrenador: Àlex Roigé, 4t d’ESO).
  • Goril·les XL: Pau Inogés, Albert Pérez, Roger Muntaner, Xavi Rodrigo Clarós i Lucas García. (Entrenador: Armand Moreno, 1r Batxillerat).

Volem fer una menció i un reconeixement especial a la professora de Robòtica, la Sra. Mireia Claveria, per la gran feina que ha portat a terme amb tots aquests nens i nenes. Els va ajudar a explorar sobre una problemàtica real, els hi va ensenyar a aprendre coses sobre les màquines simples construint un model d’elements LEGO amb una part motoritzada i també els va orientar de com fer la presentació de la informació a través d’un pòster il·lustratiu. I per damunt de tot els hi va transmetre els valors de la “First Lego League”.

També volem agrair la col·laboració dels 6 alumnes de 4t d’ESO i els 2 de 1r de Batxillerat que han fet d’entrenadors al llarg de la competició.

Clicant al següent enllaç un portarà a un ampli resum fotogràfic de l’esdeveniment:

RESUM FOTOGRÀFIC FIRTSLEGOLEAGUE JUNIOR